Hledáte vhodné místo pro letošní letní dovolenou a stále nemůžete nic najít? Není divu, polovina zájezdů skrze koronavirus nepřipadá v úvahu. Nicméně nevěště hlavu, máme pro vás výborný tip na dovolenou! A co je na tom nejlepší? Tato vhodná lokalita je přímo na našem území! Nemusíte tak zdlouhavě nikam jezdit, ani se stresovat s tím, že se v cizině nedomluvíte. Ptáte se, o jakou lokalitu se jedná? No přeci Jižní Morava!

rodinná dovolená

Ubytování Lednice na Moravě lednice.galant.cz je tou nejlepší variantou pro ubytování – a je úplně jedno, zda plánujete rodinnou dovolenou s dětmi, romantický výlet zakončený zásnubami, nebo firemní akce. Prostě tímto hotelem a místem, budou okouzleni všichni bez rozdílu věku a pohlaví.

Největším lákadlem této oblasti je krajina. Lednicko-valtický areál je na seznamu těch nejkrásnějších památek z celého světa, věřte nám tedy, že je tu opravdu co k vidění. Kromě nádherného zámeckého parku, zde naleznete i rozlehlé pláně té nejhezčí přírody. V blízkém okolí najdete hektary vinohradů, luk a lesů. Na své si tak přijde zkrátka každý.

dítě na koni

Tyto nádherné přírodní inscenace můžete spolu s rodinou projít pěšky. Ten kdo není na procházky, jistě ocení, že hotel nabízí i zapůjčení kol. Můžete si tak udělat krásný celodenní výlet na kole. Oblast je protkaná cyklotrasami, může si tak každý vybrat délku i náročnost dle své fyzické kondice.

Romantické duše mohou vyzkoušet i další zážitky, jako je například projížďka po parku a blízkém okolí na koni, nebo plavbu loďkou po řece. Pokud ani s jednou činností nemáte žádné zkušenosti, nevěšte hlavu. Na projížďku na koni společně s vámi pojede zkušený průvodce, který zná nejen zdejší přírodu, ale hlavně i koně. Můžete tak mít jistotu, že se nikomu nic nestane. Obdobně tomu je i během plavby na loďce – vždy budete výborně zaškoleni. Zkrátka, o bezpečnost se bát nemusíte.

Mohlo by se vám také líbit: