Věřte tomu, že podobnou věc určitě ještě nemá a ani mu ji nikdo nenabídne, protože se o ní moc neví. A to je chyba, ale zase tím lépe pro darujícího. Ví, že to bude skutečně překvapení. A pokud je navíc obdarovávaný fotbalový fanoušek, je úspěch dárku zaručen trojnásobně.

Jde totiž o fotbalový míč. Ale pozor, ne ten hraní, ten už jistě má, je to míč na sezení. Takže dokonce i věc pro zdraví. Proč?

Míč

Protože pokud sedí člověk na židli, má tendenci se hrbit. Ať už nad knihou nebo klávesnicí, to je jedno. Kdežto při posezení na onom míči nás nutí poloha, ve které se nalézáme udržovat tělo vzpřímeně. Tato drobnost tedy vlastně v podstatě rovná páteř tím, jak se člověk snaží podvědomě udržet rovnováhu. Páteř je tak vlastně rovná a skoro v optimální poloze. Takže by měla odpadnout bolavá záda a vůbec potíže s křivým sezením na židli. Což jak musíte uznat je samo o osobě veliké plus. Vždyť co bychom pro naše zdravé děti nebo vnoučata neudělali.

Sedací vak fotbalový míč, jak zní naprosto přesný popis výrobku, je tak velkou zdravotní pomůckou.

Navíc se klidně zeptejte svých mužských protějšků, z čeho se lépe kopaná sleduje, zda z gauče či z míče. Myslím, že odpověď bude zcela jasná a jednoznačná.

Americký fotbal

Ostatně, je to velká výhoda i pro hospodyně. Proč? Inu, tento sedací vak fotbalový míč se velmi dobře udržuje, není to nic tak složitého jako například sedací souprava. Zde si vystačíte s vlhkým hadříkem, a to je vše.

Nuže, pokud se vám nápad zalíbil, tak neváhejte, protože zájem je obrovský a nemuselo by se na vás dostat. Stačí když kliknete na ten modrý odkaz výše a ocitnete se tak přímo na prodejním webu firmy, kde je možno objednávku provést. Jen zadejte počet kusů a druh, který konkrétně požadujete. Firma rozesílá své zboží hodně rychle, takže počítejte, že to bude opravdu velmi brzy, kdy k vám zboží dorazí.

Mohlo by se vám také líbit: