Se záznamem v registru nemá vůbec cenu chodit do banky. A nemyslete si, že když je váš záznam v registru naprosto nevýznamný a získali jste jej z nějakých malicherných důvodů, tak že to nějak ukecáte. Na bankovní úředníky v tomto směru žádné argumenty neplatí, a jakmile máte záznam v registru, tak vám automaticky vystaví stopku na veškeré půjčky.
Takže chozením do banky ani nemusíte ztrácet svůj čas, protože je to opravdu zbytečné, žádná klasická banka vám se záznamem v registru peníze nepůjčí.
přitahování peněz
Nicméně všichni moc dobře víme, že na světě nejsou pouze banky. Naštěstí jsou zde i nebankovní společnosti, a na ty je spolehnutí, a to tím spíše, když je vaše životní situace svízelná.
Nebankovní společnosti nemají tak složitá a přísná pravidla jako banky, takže je mnohem větší pravděpodobnost, že zde půjčku získáte i se záznamem v registru. Pro tyto potřeby zde mají připravenou hypotéku bez registru, pro všechny žadatele s takovými problémy.
kufr dolarů
Nicméně nemyslete si, že by to znamenalo, že vám zde půjčí peníze i v případě, kdy budete na dně, a bude zřejmé, že své závazky nikdy nesplatíte. Nikdo nemá zájem na tom, abyste se dostali do potíží, takže pokud jsou vaše problémy veliké a hrozí jejich zhoršení, tak ani v nebankovní společnosti půjčku nedostanete. O vaši situaci se zde tedy budou zajímat stejně intenzivně jako v bance, jen s tím rozdílem, že jsou ochotní mnohdy přivřít oči a vyjít vám vstříc, aby vám pomohli.
Takže velký rozdíl mezi bankou a nebankovní společností je v tom, že v nebankovní společnosti se vždy snaží najít řešení, které vám pomůže a váš život usnadní. A je jedno, zda to bude díky hypotéce bez registru anebo hypotéce bez dokládání příjmů, kde se za vaši pohodu při splácení zaručí třetí osoba v podobě spoluručitele, který vám důvěřuje, a případně vám pomůže překonat nesnáze, které by mohly nastat.

Mohlo by se vám také líbit: