Pokud jste se dostali do situace, kdy potřebujete Váš domov přestěhovat na nové místo a nemáte žádné pomocníky, tak si objednejte profesionály. Stěhování Liberec je firma, která Vám zajistí kompletní stěhování bez jakýchkoliv průtahů a to za velice příjemné ceny.

Stěhování (17)

Firma Mamut stěhování se zabývá kompletním stěhování nemovitostí a to od bytů až po kanceláře. Navíc nabízí také stěhování těžkých břemen, či demontáži a montáži nábytku. Navíc firma nabízí možnost uskladnění věcí, pokud tedy není Váš nový domov ještě připravený lze věci nechat na meziskladě. Samozřejmostí je také vyklízení nemovitostí a stěhování těžkých strojů.

Stěhování (16)

Na webových stránkách firmy se můžete podívat na podrobný ceník služeb a to včetně obalového materiálu a ostatních služeb. Mimo to je firma pojištěná, takže nehrozí žádné rozepře mezi stěhujícím a firmou. Firma vždy sděluje orientační cenu, nebo konečnou cenu ještě před započetím prací. Účtuje se každá započatá hodina a firma stěhuje také o svátích a o víkendu. Tyto dny jsou pro stěhováky oblíbené a to díky menšímu provozu, jak na silnicích, tak ve firmách. Na webových stránkách si můžete udělat nezávaznou cenovou kalkulaci, kde doplníte základní informace, jako jsou iniciály Vaší maličkosti, počet pater, či zda je v objektu výtah. Dále je zde galerie pracovníků a samozřejmě kontakt na firmu. Můžete si zde také prohlédnout reference zákazníků, kteří jejich služby využili. Díky nim si můžete udělat obrázek sami, jak firma funguje. Po stěhování se dost možná přidáte k dalším hodnotícím zákazníkům.

Pokud tedy přemýšlíte nad firmou, která veškerá stěhování zařídí za Vás, tak se zkuste obrátit na firmu stěhování Mamut. Zaručeně se Vám jejich služby budou líbit a oblíbíte si je natolik, že je budete využívat i v budoucnosti. Tak neváhejte a vyplňte si nezávaznou poptávku už nyní.

Mohlo by se vám také líbit: